طرح ملی اثربخشی و کاربردی سازی علوم انسانی

در راستای اجرای طرح اثربخشی و کاربردی سازی علوم انسانی با همکاری دانشگاه علامه طباطبائی و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، جلسه مشترک میان جناب دکتر دهقانی معاون پژوهشی دانشگاه، دکتر نقی زاده مدیر مرکز رشد و نوآوری دانشگاه، دکتر گودرزی مدیر مرکز کارآفرینی دانشگاه و معاونین پژوهشی ۶ دانشکده منتخب در فاز اول، برگزار گردید. پس از ارائه مقدمات طرح توسط دکتر نقی زاده، مقرر شد تا طرح مذکور در ۴ محور برنامه های توسعه نوآوری مرتبط با افزایش و توازن جمعیت، سالمندی، تجربه دیجیتال در سازمان ها و گسترش کاربرد زبان فارسی پیگیری و اجرایی شود. همچنین مقرر شد تا موارد مختلف در قالب کمیته مشترک بررسی و نهایی گردد. همچنین در ادامه، آقای دکتر دهقانی فیروزآبادی طرح مذکور را برنامه ای تحولی در حوزه اثربخشی علوم انسانی ارزیابی کردند که با مشارکت تمامی ارکان دانشگاه می تواند حرکتی قابل توجه در مسیر تحول علوم انسانی در کشور باشد.
طرح ملی اثربخشی و کاربردی سازی علوم انسانی

کلید واژه ها: طرح ملی اثربخشی