پنجمین دوره تخصصی کارآفرینی در حوزه علوم انسانی و اجتماعی

چکاوک + ۱۴۰۱

۲۷ مهر ۱۴۰۱ | ۱۱:۰۸ کد : ۱۹۴۴۸ اخبار رویداد آتی
مرکز کارآفرینی و هدایت شغلی دانشگاه علبامه طباطبائی برگزار می کند: پنجمین دوره چکاوک با عنوان چکاوک + با هدف آموزش مفاهیم کارافرینی و ارایه خدمات مربی‌گری و تسهیل تیم سازی بین دانش‌جویان، دانش‌آموختگان و اساتید علاقه‌مند به راه اندازی کسب‌وکار، کمک به شکل گیری مرکز نوآوری دانشکده روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه و نیز شکل گیری ارتباط مؤثر با شتابدهنده‌ها و سایر شرکت های موجود در زیست بوم کارآفرینی و نوآوری دانشگاه از تاریخ چهارم لغایت بیست و پنجم آبان ماه برگزار می گردد. در این دوره به صورت گام به گام، شرکت کنندگان با مراحل مختلف راه اندازی کسب و کار از ایده پردازی تا نحوه ارایه و جذب سرمایه گذار آشنا می شوند. لازم به ذکر است شرکت کسب و کارهای نوآورانه جهش، مرکز کارآفرینی و نوآوری دانشگاه را در تحقق این هدف یاری می رساند. مخاطبان رویداد: اساتید و دانشجویانشان که با ایجاد یک تیم در تلاش هستند تا ایده کسب و کاری خود را توسعه دهند. دانشجویانی صاحبان ایده که با تشکیل یک تیم متوازن و تخصصی در تلاشند تا گام های اول راه اندازی کسب و کار خود را طی نمایند. دانشجویان و دانش آموختگان متخصص در حوزه های برنامه نویسی، هوش مصنوعی، مدیریت، حقوق و... دانشجویان علاقمند و مشتاق یادگیری فرایندهای کسب و کار تذکر: ثبت‌نام در رویداد به‌صورت انفرادی و گروهی امکان‌پذیر است اما اولویت با تیم ها و افراد صاحب ایده می باشد.فرآیند تیم‌سازی در تاریخ پنجم ابان ماه انجام خواهد شد. جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۴۸۳۹۲۶۵۱ تماس حاصل فرمایید و یا به سایت https://karafarini.atu.ac.ir/ مراجعه نمایید.
چکاوک + ۱۴۰۱