فراخوان طرح اثربخشی و کاربردی سازی علوم انسانی

دانشگاه علامه‌طباطبائی با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌کند

فراخوان مرحله اول

(طرح اثربخشی و کاربردی سازی علوم انسانی)

حمایت از طرح‌های خلاقانه در حوزه  (افزایش و توازن جمعیت، سالمندی و کیفیت زندگی، توسعه زبان فارسی و تحول دیجیتال در حوزه حکمرانی و مدیریت)

خدمت اول: این طرح شامل حمایت از پروژه هایی پیشنهادی است که توسط یکی از گروه مخاطبین به دبیرخانه طرح ارائه می شود و شامل ویژگی های زیر است

الف- طرح دارای ابعاد نوآورانه قابل ملاحظه در سطح ملی، منطقه ای و بین المللی است.

ب- امکان ادامه پایدار طرح پس از ارائه حمایت های اولیه به صورت مستقل و خوداتکا وجود دارد.

ج- طرح امکان حل یک مشکل کلیدی مدنظر در اهداف کلیدی در نظر گرفته شده برای دوره مذکور را دارد.

بوت کمپ: شامل یک برنامه آموزشی- مهارتی حداقل 48 ساعته با اهداف مشخص و همگرا با اهداف کلان هر دوره برگزاری برنامه اثربخشی و کاربردی سازی علوم انسانی و اجتماعی می باشد.

طرح حمایت از کسب و کارهای نوآور در حوزه علوم انسانی و اجتماعیدر این طرح از واحدهای فناور و نوآوری که دارای محصول یا خدمت در حال توسعه در محورهای دارای اولویت فراخوان هستند حمایت صورت می پذیرد.

زمان ارسال آثار: 31 تیر ماه 1402

مخاطبین

• اعضای هیات علمی
  • دانشجویان و دانش آموختگان
  • کارکنان
  • واحدهای فناور و نوآور

جهت کسب اطلاعات بیشتر آئین نامه را مطالعه فرمایید و در صورت نیاز با شماره 48394209 تماس حاصل فرمایید.

دانلود فرم خام خدمت اول جهت تکمیل و بار گذاری

دانلود فرم خام بوت کمپ جهت تکمیل و بارگذاری

دانلود فرم خام واحدهای‌ فناور و نوآور جهت تکمیل و بارگذاری

جهت بارگذاری فرم‌ها پس از تکمیل نمودن آن اینجا کلیک نمائید.

کلید واژه ها: طرح اثربخشی علوم انسانی و هنر دانشگاه علامه طباطبائی