کافه خرد، میزبان رویدادهای شما

۳۰ مرداد ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۶۷۱ اخبار واحد های فناور
کافه خرد (مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علامه طباطبائی) که از ابتدای سال تاکنون بیش از 30 رویداد با محتوای متفاوت برگزار کرده است، در رابطه با برگزاری رویداد برای داوطلبان علاقمند به برگزاری همایش و رویداد اعلام آمادگی کرده است.
کافه خرد، میزبان رویدادهای شما

کافه خرد (مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علامه طباطبائی) که از ابتدای سال تاکنون بیش از 30  رویداد با محتوای متفاوت برگزار کرده است، در رابطه با برگزاری رویداد برای داوطلبان علاقمند به برگزاری همایش و رویداد اعلام آمادگی کرده است.

کافه خرد با امکانات یک کافه رویداد کامل و تجهیزات مناسب توانسته در اکوسیستم استارتاپی این روزهای تهران به عنوان پاتوقی در قلب شهر مطرح شود.از همین روی از شما علاقمندان دعوت می شود جهت برگزاری رویدادها و برنامه های علمی-آموزشی و فرهنگی خود با کافه خرد تماس حاصل فرمایید.