مرکز فناوری‌های پیشرفته ایران در ترکیه افتتاح شد

۱۹ آذر ۱۳۹۷ | ۰۳:۳۰ کد : ۷۶۵۷ اخبار واحد های فناور تازه‌های نوآوری
باحضور معاون توسعه مدیریت وجذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و سرکنسول ایران در استانبول؛ مرکز فناوری‌های پیشرفته ایران در ترکیه افتتاح شد.
مرکز فناوری‌های پیشرفته ایران در ترکیه افتتاح شد

دفتر مرکز فناوری‌های پیشرفته ایران در ترکیه طی مراسمی با حضور معاون توسعه مدیریت و جذب سرمایه معاونت علمی و فناوری ریاست و سرکنسول ایران در استانبول، افتتاح گردید.
این مرکز که به همت شرکت دادفلامینگو (مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علامه طباطبائی) به عنوان کارگزار بخش خصوصی و در تعامل با مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در استانبول کار خود را آغاز کرده است، پذیرای شرکت های دانش بنیان و فناوری ایرانی است که قصد بازاریابی و فروش محصولات خود در بازار ترکیه را دارند.
هدف از تاسیس این مرکز، کاهش ریسک و هزینه شرکت های خصوصی برای توسعه کسب و کار خود در سطح بین المللی از طریق ایجاد قابلیت ها و زیرساخت های اشتراکی است. بر این اساس، شرکت های متقاضی می توانند با سپردن عاملیت خود به مرکز مذکور، از خدمات متنوع این مرکز برای ایجاد دفتر بازاریابی و فروش استفاده نمایند.