معرفی استارتاپ پین ورک، مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علامه طباطبائی

۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۰۳۱ اخبار واحد های فناور
مجموعه های مختلفی در مرکز رشد واحدهای فناور داشنگاه علامه طباطبائی در حال فعالیت هستند. هر کدام برای رفع یک نیاز خاص برای مشتریانی خاصی بوجود آمده اند و مسیر کارآفرینی را طی می کنند. یکی از موفق ترین و پردرآمدترین , واحدهای این مرکز، شرکتی به نام پین ورک است که با سایت و اپلیکیشن خود در حوزه خدمات منزل و در محل ، فعالیت می کند. برای معرفی این مجموعه با ما همراه باشید.
معرفی استارتاپ پین ورک، مستقر در مرکز رشد و نوآوری دانشگاه علامه طباطبائی

در حال حاضر همه با گوگل و موتور جستجوی قدرتمند آن آشنا هستند. جایی که شما می توانید به راحتی به دنبال سوالاتی باشید که در ذهنتان ایجاد می شود. ولی حتی کامل ترین پلتفرم ها و تکنولوژی ها، نقایص و کمبودهایی دارند. درست است که در گوگل شما می توانید به راحتی به پاسخ بسیاری از سوالات خود برسید ولی آیا به راحتی می توانید نیازهای فیزیکی و روزمره خود را پاسخ دهید؟!

این نیاز سبب شد تا گوگل بر روی استارت آپ هایی مانند تام تک ( thumbtack ) سرمایه گذاری کند. تام تک شرکتی است که شما می توانید تعمیرکار، نظافتچی، کارواش، مدرس کلاس های خصوصی و... را به راحتی پیدا کنید. در حقیقت گوگلی است که از طریق آن نیروی خدماتی مورد نیاز خود را جستجو و پیدا می کنید.

در سال های اخیر که شاهد ایجاد فرهنگ استفاده از اپلیکیشن ها بوده ایم، استارتاپ های زیادی در ایران شروع به فعالیت کردند و سرمایه های هنگفتی را به خود جذب کردند. یکی از استارت آپ های موفق که با سطح تکنولوژی بالا و اشتغال زائی زیادی که ایجاد کرده است، تاثیر خوبی بر اکوسیستم کارآفرینی ایران داشته، خدمات آنلاین و درب منزل پین ورک است. از طریق پین ورک می توانید نیازهای خدماتی خود را با بالاترین سرعت و کیفیت برآورده کنید.

پین ورک سامانه خدمات آنلاین منزل، با فراهم آوردن یک زیرساخت مناسب همراه با یک تیم فنی و بازاریابی و مدیریت قوی، برای پاسخگویی به نیازهایی همچون درخواست نظافتچی، کارواش سیار، تعمیرکار و متخصص کولر گازی و ابی و لوازم خانگی، قالیشویی، مبل شویی و... نزدیک به یک سال در حال فعالیت است.

این مجموعه به همت تعدادی از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبایی و شهید بهشتی و صنعتی اصفهان ایجاد گردید. هسته اصلی کارآفرینی این مجموعه احسان مسلمی(دانشجوی دانشگاه علامه طباطبائی) و محمد رسول بهاری و پویان شالبافان این مجموعه در مقایسه با نمونه های سنتی خود و بر خلاف رویه ی شرکت های سنتی که طی سالیان گذشته اقدام به خدمت رسانی به مردم کرده اند، سیستم و فیلترهای جدیدتر و دقیق تری راه اندازی کرده است. مجموعه های سنتی بدون رعایت اموزش اصول اخلاقی، آموزش عملکردی به نیروها، تضمین کیفیت عملکرد نیروها، استفاده از افراد غیر ایمن و نامطمئن و... تجربیات تلخی را برای مشتریان رقم زده اند. تصویری که خیلی از ما به عنوان مشتری از شرکت های خدماتی و فنی داریم، یک فرد نامرتب با موهای ژولیده که در اکثر مواقع سیگار می کشند، دارای برخورد نامناسب اجتماعی، افراد تند اخلاق که حتی در بسیاری از مواقع نسبت به کیفیت عملکرد آنها نیز تردید داریم.

پین ورک به عنوان یک سیستم  آسان، انتخاب نظافتچی، کارواش سیار در محل، لوله کش، برق کار، مهماندار، پرستار و... را برای شما تضمین می نماید.

همچنین پین ورک دارای یک مکانیزیم نظرسنجی است. شرکتی که مستمرا نظرسنجی می کند، به طور کامل از وضعیت نیروها آگاه است و می تواند بهترین نیروهای خود را شناسائی و نیروهای نامناسب را از سیستم خود حذف کند. در صورتی که از نیروی یک شرکت رضایت نداشتید، تمامی موارد نارضایتی را انتقال دهید تا به بهبود خدمت رسانی کمک کنید.

اگر از پین ورک استفاده کردید حتما نظر خود را در رابطه با این مجموعه برای ما کامنت بگذارید.